Vi förser dig med driftsäkra elprodukter

Tufvassons är din totalleverantör av elteknik. Vi utvecklar och säljer innovativa och pålitliga produkter inom tre affärsområden: strömförsörjning, förbindningsteknik och elkvalité.

Hos oss får du alla produkter och all service under ett och samma tak. I sortimentet finns över 5 000 standardprodukter och till det kommer oräkneliga kundunika lösningar. Välj produkt själv eller låt vår personal vägleda dig till rätt utrustning.

Kunder inom alla branscher

Tufvassons har en bred kundbas. Våra transformatorer används av allt från tung kraftindustri till patientnära sjukvård. Även våra kontakdon, kablar och kablage har stor spridning. De har en given plats i tillverkningsindustrin men är också ett vanligt inslag när det gäller förbindningsteknik i extrema miljöer. Tufvassons tredje hörnpelare, elkvalité, är ett sätt för industri, banker och andra segment att minska energiförbrukningen och uppnå maximal elkvalité.

Kvalitet lönar sig

En sak är viktigare än allt annat på Tufvassons: kvalitet. Vårt arbete genomsyras av ett kvalitetstänkande som vi burit med oss ända sedan 1938, det år då grunden till företaget lades i Sigtuna. Medarbetarna ser tillverkningen som ett hantverk och du som kund ska bli nöjd på lång sikt. Driftsäkerhet och pålitlighet är ord som förknippas med Tufvassons och det är ingen slump att vi har trogna kunder inom försvaret och sjukvården. Vi har märkt att hög kvalitet leder till ökad försäljning.

Stabil bas i Sverige

Tufvassons har fortfarande sin bas i Sigtuna och sedan 2001 ingår vi i koncernen Addtech. Förutom Sverige är vi etablerade i Tyskland, Nederländerna, Belgien, Norge och Finland. Genom dotterbolaget Breve-Tufvassons har vi också produktion och försäljning i Polen.