Sales Support / Säljstöd sökes till Tufvassons AB!

Du stödjer våra kunder och säljare med offerthantering och svarar på tekniska frågor om Tufvassons egentillverkade produkter som är transformatorer, kontaktdon och kablar samt produkter för maximal elkvalité. Vi säljer både standard- och skräddarsydda produkter.

Dina arbetsuppgifter:

  • Du är ”spindeln i nätet” mellan teknik- och säljavdelningen där du tar hand om inkommande förfrågningar gällande offerter, inköp, orderläggning, produktionsuppföljning, frakt, logistik och leveransfrågor.

  • Du har kontakt med elinstallatörer, elgrossister och slutkunder (till exempel kraftindustrin, tillverkningsindustrin, sjukvården).

  • Du deltar i mässor och ibland är du med på kundbesök med säljarna eller så kanske du besöker en leverantör. Tjänsten innebär ett fåtal resdagar per år.

  • Din kontorsplats är på huvudkontoret i Sigtuna och du rapporterar till VD.

Din bakgrund/personlighet:

  • Du har kunskaper inom elteknik och du har arbetat med offerthantering och teknisk support. Du trivs i rollen att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt som du kan fokusera och prioritera.

  • Med ditt affärsmannaskap och analytiska sinne är du snabb med att fatta beslut och avsluta påbörjade projekt.

  • Vi förutsätter att du har god datorvana. Vi arbetar i iScala (ERP) och i SuperOffice (CRM).

  • Det förekommer internationella kontakter varför goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.

  • Handlingskraftig, serviceinriktad, organiserad, noggrann och självgående är några egenskaper vi uppskattar hos dig som person. Vi är ett litet företag och vi uppskattar ”lagarbetet” och vi hoppas att du vill bli vår teamplayer.

Vi erbjuder:

  • Kvalitet är vårt signum på Tufvassons AB och allt vi arbetar med utförs professionellt med högsta kvalité, vilket genom åren har genererat en hög kundnöjdhet och långsiktighet. Vill du vara med och utvecklas med oss? Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.

Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt mejla till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mejlar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.


Om företaget:

Tufvassons AB är en totalleverantör av elteknik. Vi utvecklar och säljer innovativa och pålitliga produkter inom tre affärsområden: strömförsörjning, förbindningsteknik och elkvalité.

Tufvassons startade 1938 i Sigtuna och har sedan 1994 ett dotterbolag i Polen som tillverkar en stor del av de produkter som vi säljer. Vi är 14 anställda i Sverige och 80 stycken i Polen. Vår totala omsättning är knappt 140 miljoner SEK fördelat på hälften i Sverige och hälften i Polen. Båda bolagen är mycket lönsamma. Vi har leverantörer i Kina, Indien, Tyskland, Italien och Bulgarien.

Tufvassons är sedan 2001 en del av den lönsamma teknikhandelskoncernen Addtech. Addtech består av ca 130 stycken bolag indelade i 5 divisioner och Tufvassons är en del av divisionen Energy.

Mer finns att läsa på https://www.addtech.se/ och vårt sätt att jobba finns beskrivet i filmen i länken här https://www.youtube.com/watch?v=fe-SlE01rZ0

Sökord: offerthandläggare, offertingenjör, teknisk support, sales support, presale, innesäljare, kalkylator, kalkylerare, transformator, kablar, kablage, kontaktdon, energimätare, elteknik, elkraft, kraft, eldistribution, högspänning, mellanspänning, lågspänning, grossist, elinstallation, energi, industri, bygg,